Företaget

Nynäs Tak – 30 starka år i branschen

Nynäs tak har sedan 1982 bedrivit verksamhet med om- och nytäckning av tak. Från början arbetade vi enbart med BUR-systemet, men mycket har hänt sedan dess. Idag finns vi representerade från Skellefteå i norr till Stockholm i söder och vi har ca 60 anställda. Inriktningen har utvecklats till att omfatta alla typer av tak samt en betydande serviceverksamhet.

Vi är ett av de större takentreprenadföretagen i Sverige och våra kunder finns bland kommunala och kooperativa bolag samt stora privata fastighetsägare, men även mindre fastighetsägare och privatpersoner.

BUR-systemet har kommit att bli synonymt med Nynäs Tak. Men en stor del av de tak och membranisoleringar vi lägger idag utförs också med traditionella tätskikt och takdukar, där Mataki är vår huvudsakliga samarbetspartner. Mataki är ett av Sveriges marknadsledande företag inom tätskiktssystem.

Att erbjuda våra kunder en totallösning är en självklarhet för oss på Nynäs Tak. Det innebär att vi förutom själva tätskiktet även utför bl.a. isolering, trä- och plåtarbeten. Huvuddelen av dessa arbeten utförs av vår egen personal, och om inte, samarbetar vi med olika specialistföretag. Alla dessa är utvalda med omsorg där kvalitet och ansvar är avgörande.

Vår serviceverksamhet har utvecklats till att även innefatta brandventilation och taksäkerhet. Det innebär att du som kund till Nynäs Tak kan få professionell hjälp med service och underhåll men även besiktningar och rekommendationer som följer aktuell lagstiftning.

I allt vårt arbete följer vi en väl utarbetad miljö- och kvalitetspolicy och vi är också ett av de företag som är auktoriserade av vårt bransch förbund, TiB