Jobba hos oss

Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB arbetar med omläggning och nyläggning av tätskikt på yttertak. Främst arbetar vi med låglutande yttertak s.k. ”papptak” men vi utför även en del membranisoleringar, tegel-, plåtslageri- och träarbeten.  I dag sysselsätter vi 48 st. i Stockholm och 30 st. i ett systerbolag i Norrland.  Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet i Stor-Stockholm med kontor i Haninge.

Försäljning/Projektledning

Vi fortsätter att växa och behöver förstärka vår organisation med ytterligare en Projektledare inom Tak. Denna tjänst kommer att ha en inriktning mot tegel- och taksäkerhetsentreprenader.  I rollen som projektledare kommer du att vara drivande genom hela försäljnings- och projektprocessen och bl.a. arbeta med:

  • Försäljning mot företagets kunder.
  • Hantering av offerter, anbud och kalkyler.
  • Ta fram tekniska lösningar utifrån kundens behov
  • Driva och följa upp projekten.
  • Ansvarig för egna projekt både internt och externt

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.  Du har teoretisk och praktisk kunskap om byggprocessen. Har du erfarenhet från arbetsledande position inom bygg är det en fördel.

Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och hantera många avtal så din svenska är flytande i tal och skrift. Dina entreprenader kommer att finnas inom hela Stockholmsområdet så du måste ha körkort.

Som person är du prestigelös, självgående och van att ta eget ansvar samt beslut. Du är tydlig i din kommunikation och har fokus på både teknik och kund. Du har lätt för att samarbeta och når resultat tillsammans med andra.

Nynäs Tak vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Känns detta som något för dig, välkommen med din ansökan!

Din ansökan inklusive CV skickas senast den 29/4-2018 till projektledare@nynastak.se